ArtCat - Catalog de Prezentare


Demo catalog prezentare

Demo Interfata Clienti
Demo Interfata Administrare
Demo interfata clienti ArtMag Demo interfata administrare ArtMag

User: test@test.ro
Parola: test

User: demo
Parola: demo

Ce este, de fapt, ArtCat?

ArtCat este, de fapt, un magazin virtual la cheie ArtMag cu 2 setari in plus:

Din motive de securitate, aplicatia ArtCat achizitionata va fi "blocata" pe domeniul pe care il alegi. In cazul in care vei utiliza aplicatia (si) pe un alt server, va fi afisat un mesaj de forma "Acest magazin virtual este proprietatea SC ArtRocks Design SRL. Va rugam sa achizitionati acest magazin virtual pentru a ascunde acest mesaj". In cazul in care doresti sa utilizati magazinul pe mai multe domenii, ne poti cere o oferta personalizata. La o licenta platita a doua este la jumatate de pret.

Facilitatile site de prezentare

1. Administrare produse

2. Manager Articole

3. Administrare Clienti

4. Rapoarte

5. Alte facilitati

6. Motoare de cumparaturi integrate


Cui i se adreseaza?

Platforma "ArtCat" se adreseaza firmelor mici si medii ce doresc sa isi prezinte produsele in mediul online. Platforma a fost creata pentru prezentarea produselor nespecializate (bijuterii, papetarie, cosmetice, haine, etc) insa poate fi adaptata la utilizarea cu orice tip de produs existent pe piata. In cazul in care doresti sa transformi site-ul de prezentare in magazin virtual, o poti face prin cateva clickuri.

De ce sa cumperi platforma "ArtCat"?

Oferta financiara

Pretul platformei ArtCat Professional este de 199 Euro + TVA. Oferta include:

Poti folosi voucherul de promovare pe un cont nu mai vechi de 15 zile, pentru crearea unei campanii de publicitate.

Designuri posibile

Iti punem la dispozitie 3 designuri standard. Poti alege oricare din aceste 3 tipuri de design. Vom realiza site-ul conform template-ului si culorilor alese de tine. Fiecare design este caracterizat de 3 aspecte:

Butoane dreptunghiulare:

Butoane rotunjite:

Butoane rotunjite in partea de sus:

Modalitati de comanda

Te-a convins descrierea noastra sau mai ai nevoie de alte informatii? Ne poti contacta fie apasand pe butonul de mai jos, fie direct din sectiunea de contact. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un reprezentant al companiei noastre.

Cere Oferta de Pret

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Softul pentru printarea formularelor postale imi reduce drastic timpul de ambalare al comenzilor. Astfel, pot acorda mai multa atentie clientilor mei. Aplicatia m-a atras si pentru ca pot tine evidenta coletelor expediate, livrate sau returnate. Imi prezint produsele pe bloguri si retele de socializare iar evidenta era greoaie pana acum.

Denisa Cirstoiu
ArtBijoux & Jewelry

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.