ArtNews - Newsletter Manager


Demo newsletter manager

Demo Interfata Administrare
Demo interfata administrare ArtNews
      User: demo
   Parola:
demo

Ce este ArtNews?

ArtNews este o aplicatie online cu ajutorul caruia poti edita si expedia newslettere catre clienti. Lucrul cel mai important pe care trebuie sa il stii despre ArtNews este acela ca totul se realizeaza in mod bizual, cu ajutorul unui editor WYSIWYG (asemanator editorului de text WORD). Nu trebuie sa ai cunostinte de programare web pentru a putea expedia un newsletter profesional.

Iti poti crea un numar nelimitat de liste de adrese, precum si un numar nelimitat de campanii de publicitate. Pentru fiecare campanie, poti atasa maxim 3 fisiere ce vor fi expediate.

Pentru ca vrei sa stii intotdeauna care sunt rezultatele campaniei tale, aplicatia ArtNews ofera si posibilitatea vizualizarii de statistici. Poti vedea cate e-mailuri au fost expdiate, cate nu au putut fi expeidate (adrese gresite sau alte mesaje de eroare), cate mesaje au fost deschise, etc.

Poti personalia newslettere introducand in textul acestuia numele, prenumele adresa de e-mail sau compania clientului. Pentru mai multe campuri predefinite, ne poti contacta.

Daca serverul pe care este gazduit domeniul tau iti impune o limita de mesaje expediate pe ora, aplicatia ArtMag este ideala pentru tine. Poti expedia e-mailurile in trei moduri diferite: instant, cu delay sau cron. Trimitant mesajele cu delay intre ele reduci posibilitatea ca acestea sa intre in folderul SPAM.

Facilitatile ArtNews

1. Administratori aplicatie

2. Configurari aplicatie

3. Liste adrese

4. Manager Newslettere


Cui i se adreseaza?

Aplicatia ArtNews se adreseaza companiilor ce doresc sa expedieze newslettere catre clienti in mod frecvent. Aplicatia poate fi utilizata pentru campanii mici (de pana la 1000 newslettere pe sesiune) dar si pentru campanii mari (pana la 80.000 mailuri pe zi). In functie de specificul companiei dvs si de numarul de mesaje expediate, se poate crea un script de expeditie personalizat, care sa faca fata nevoilor tale.

In cazul in care site-ul tau este gazduit pe un server care permite expeditia unui numar limitat de mesaje pe ora (majoritatea conturilor de gazduire impun o asemenea limita), aplicatia ofera posibilitatea expedierii de mesaje cu delay. Dupa expedierea unui mesaj, se ia o pauza pana la expedierea urmatorului mesaj. Aceasta varianta de expediere a mesajelor este mai lenta insa este preferata metodei de expeditie instant deoarece posibilitatea ca mesajul sa ajunga in SPAM este mult mai mica.

Daca ai nevoie de o unealta puternica pentru expedierea de newslettere, fie ca este vorba de 1000 mesaje pe luna, fie ca este vorba de 10.000 mesaje pe zi, aplicatia ArtNews poate fi utilizata cu succes.

Oferta financiara

Pretul aplicatiei ArtNews este de 119 Euro + TVA. Oferta include:

Poti folosi voucherul de promovare pe un cont nu mai vechi de 15 zile, pentru crearea unei campanii de publicitate.
In cazul in care ai nevoie de o licenta extinsa (3 adrese SMTP, 5 adrese SMTP sau numar nelimitat de adrese SMTP) ne poti contacta folosind datele din formularul de contact sau apasand butonul din josul paginii.

ScreenShot-uri aplicatie

imaginea 1

Modalitati de comanda

Te-a convins descrierea noastra sau mai ai nevoie de alte informatii? Ne poti contacta fie apasand pe butonul de mai jos, fie direct din sectiunea de contact. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un reprezentant al companiei noastre.

Cere Oferta de Pret

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Utilizez aplicatia Postal Soft de cateva saptamani si in acest timp am reusit sa reduc timpul de completare a formularelor cu aproximativ 75%. Aplicatia este una necesara magazinelor virtuale ce lucreaza cu Posta Romana.

Dinu Adrian
Dinut Impex

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.