ArtWeb CMS - WebSite Manager


Demo website manager

Demo Interfata Clienti
Demo Interfata Administrare
Demo interfata clienti ArtMag Demo interfata administrare ArtMag
User: demo       Parola: demo

Ce este ArtWeb CMS

ArtWeb CMS este o aplicatie "la cheie" cu ajutorul careia iti poti realiza un site profesional fara cunostinte tehnice de programare. Aplicatia este de tipul CMS - Content Management System, lucru ce permite editarea continutului direct din sectiunea de administrare cu ajutorul unui editor WYSIWYG (asemanator editorului WORD). Pe scurt, ceea ce editezi in sectiunea de administrare va aparea si pe pagina ta.

Pe langa functionalitatea prezentata anterior, aplicatia prezinta si alte facilitati cum ar fi posibilitatea de editare a continutului pentru mai multe limbi (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, turca), posibilitatea editarii continutului boxurilor din coloana dreapta, posibilitatea plasarii de feedback-uri, etc.

Facilitatile ArtWeb CMS

1. Administratori aplicatie

2. Configurari aplicatie

3. Editare continut pagini

4. Manager Coloane

5. Unelte


Cui i se adreseaza?

Aplicatia ArtWeb CMS se adreseaza clientilor ce doresc sa aiba un site profesional al carui continut se schimba continuu, sau clientilor care nu doresc sa aiba cunostinte de programare pentru a putea edita lucruri simple in site-ul web personal. Aplicatia a fost creata pentru a fi cat mai simplu de utilizat. Posibilitatea integrarii unui numar de pana la 7 limbi plus altele la cerere face din aceasta aplicatieuna perfecta pentru cei ce doresc sa isi prezinte produsele si serviciile in mai multe limbi.

Oferta financiara

Pretul aplicatiei ArtWeb CMS este de 99 Euro + TVA. Oferta include:

Poti folosi voucherul de promovare pe un cont nu mai vechi de 15 zile, pentru crearea unei campanii de publicitate.

ScreenShot-uri aplicatie

imaginea 1

Modalitati de comanda

Te-a convins descrierea noastra sau mai ai nevoie de alte informatii? Ne poti contacta fie apasand pe butonul de mai jos, fie direct din sectiunea de contact. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un reprezentant al companiei noastre.

Cere Oferta de Pret

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Suntem internet provider in judetul Constanta si avem in acest moment aproximativ 5000 abonati. Utilizam aplicatia ArtNews pentru a expedia notificari de plata catre clienti. Aplicatia ruleaza perfect si suntem foarte multumiti si de personalizarile realizate de cei de la Art-Mag. Multumim!

Cojocaru Ion Stefan
NetCompany Provider

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.