Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/feedback.php:79) in /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/includes/config_cms.php on line 3

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/feedback.php:79) in /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/includes/config_cms.php on line 3
Art-Mag.Ro - Aplicatii web la cheie - Feedback

Feedback SC ArtRocks DesignLasa Feedback

Numele Dvs:
Compania:
E-Mail:
Feedback:

Inainte de a aparea pe site, feedback-ul trebuie sa fie acceptat de catre administratorul site-ului. Va rugam sa completati feedbackul in conformitate cu realitatea. In cazul in care acest feedback nu coincide cu realitatea, el nu va fi aprobat sau va fi sters.
Va multumim!

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Utilizez aplicatia Postal Soft de cateva saptamani si in acest timp am reusit sa reduc timpul de completare a formularelor cu aproximativ 75%. Aplicatia este una necesara magazinelor virtuale ce lucreaza cu Posta Romana.

Dinu Adrian
Dinut Impex

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.