Ce este un LOGO?


Exemplu de logo          Logo-ul sau sigla reprezinta un element grafic esential in imaginea firmei. Majoritatea firmelor au un logo. Acesta este, de cele mai multe ori, prezent pe site-ul companiei, pe cartile de vizita, ca antet la fax, etc. Logo-ul reprezinta imaginea centrala a companiei.

         Intr-o imagine de doar cativa pixeli trebuie inclusa toata activitatea firmei. Logo-ul trebuie sa vorbeasca de la sine, sa atraga noi clienti, sa fie usor de inteles si retinut. Cu cat este mai interesant, cu atat ajuta mai mult la formarea brandului.

         Pentru a crea un logo de calitate este nevoie sa imbini elemente grafice cu text in diferite fonturi. Sunt recomandate fonturi "inovative", cu cat mai multe elemente grafice incluse.

Modul de lucru!


         Noi realizam 3 concepte de design in functie de specificul business-ului tau. Din cele 3 veti alege unul singur pe care vom lucra mai departe. Pe aceasta varianta exista mai multi pasi intermediari pana se ajunge la un logo final.

         Logo-ul final este livrat in format PSD (Photoshop), PNG (Portable Network Graphics), GIF (Graphics Interchange Format) si JPEG (Joint Photographic Experts Group).

Costuri?


         In functie de specificul fiecarui logo, costurile pot varia. In cazul in care clientul are nevoie de un "update" (modernizare) pentru un logo existent costul este mai mic decat in cazul in care clientul doreste realizarea unui logo de la zero, incluzand crearea conceptului, inventare slogan, etc.

          In cazul in care esti interesat de un logo pentru compania ta, poti cere o oferta personalizata. Pentru putea prezenta o oferta cat mai apropiata de realitate, te rugam sa precizezi urmatoarele elemente:

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Utilizez aplicatia Postal Soft de cateva saptamani si in acest timp am reusit sa reduc timpul de completare a formularelor cu aproximativ 75%. Aplicatia este una necesara magazinelor virtuale ce lucreaza cu Posta Romana.

Dinu Adrian
Dinut Impex

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.