Newsletter Design

Ai achizitionat aplicatia "ArtNews - Newsletter Manager" insa nu poti realiza un design suficient de bun pe care sa il expediezi clientilor? Contacteaza echipa noastra de profesionisti. Avem o experienta de peste 3 ani in expedierea de newslettere si un portofoliu de lucrari ce vorbeste de la sine.

De ce este important newsletterul?

Exemplu de logo Newsletterul este unul din cele mai puternice elemente de marketing online. El este foarte important deoarece prin intermediul lui tinem legatura cu clientii existenti in baza noastra de date. Modul in care arata newsletterul spune multe lucruri despre profesionalismul nostru. Atunci cand vede un newsletter, clientul isi face o impresie despre firma noastra. Daca newsletterul este un simplu text intr-un e-mail, parerea nu va fi chiar cea mai placuta.

Exemple de newslettere profesionale se gasesc la tot pasul. Marile companii trimit astfel de newslettere char si saptamanal. Dar intrebarea urmatoare este alta: cum faci ca newsletterul tau sa fie considerat profesional?

Pasi de urmat!

In cazul in care ai nevoie de un design profesional pentru newsletterele tale, avem nevoie de urmatoarele informatii:

Dupa ce primim aceste informatii, dezvoltam un design pe care ti-l prezentam. Daca totul este ok, continuam dezvoltarea dupa care iti prezentam din nou conceptul. Dupa 3 asemenea pasi, conceptul este finalizat. 

Pentru realizarea mai multor designuri diferite se ofera reduceri de pret.

Poti solicita o oferta de pret trimitand un e-mail din sectiunea "Contact".

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Softul pentru printarea formularelor postale imi reduce drastic timpul de ambalare al comenzilor. Astfel, pot acorda mai multa atentie clientilor mei. Aplicatia m-a atras si pentru ca pot tine evidenta coletelor expediate, livrate sau returnate. Imi prezint produsele pe bloguri si retele de socializare iar evidenta era greoaie pana acum.

Denisa Cirstoiu
ArtBijoux & Jewelry

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.