PostalForm - Manager Formulare Postale


Demo PostalForm

Demo Interfata Administrare
Demo interfata administrare ArtNews
      User: demo
   Parola:
demo

Ce este PostalSoft?

PostalSoft este o aplicatie cu ajutorul careia poti printa formulare postale. Aplicatia a fost creata pentru a veni in ajutorul companiilor ce detin magazine virtuale si expediaza colete prin Posta Romana in mod constant dar si pentru companiile ce lucreaza cu Posta Romana pentru expedierea scrisorilor cu confirmre de primire.

Printre formularele postale pe care aplicatia stie sa le genereze se numara: buletine de expeditie, mandate postale (persoana fizica dar si juridica), borderou, confirmare de primire, etichete in 3 formate de pagina precum si combinatii intre acestea (ex. borderou si mandat postal). In cazul in care ai nevoie si de alte formulare postale si nu le gasesti preintegrate, ne poti solicita integrarea lor.

Aplicatia genereaza un fisier PDF pe care il poti printa. Pentru o utilizare mai usoara, clientii noi sunt salvati in baza de date pentru a nu introduce datele de mai multe ori. Printarea unui formular dureaza, cu ajutorul aplicatiei PostalSoft, intre 10-20 secunde, in functie de numarul datelor introduse.

Facilitatile PostalSoft

1. Administratori aplicatie

2. Configurari aplicatie

3. Clienti Salvati

4. Printeaza formulare

5. Istoric Formulare


Cui i se adreseaza?

Aplicatia PostalSoft se adreseaza companiilor care lucreaza constant cu Posta Romana expediind colete sau scrisori cu confirmare de primire. Aplicatia micsoreaza timpul de editare al formularelor. Economisind timp, economisesti bani. Cu ajutorul PostalSoft, printarea unui formular complet poate dura intre 10-20 secunde. Daca te-ai saturat sa completezi de mana formularele postale sau utilizezi solutii improvizate de printare greu de utilizat, PostalSoft este aplicatia de care ai nevoie.

Oferta financiara

Pretul aplicatiei ArtNews este de 99 Euro + TVA. Oferta include:

Poti folosi voucherul de promovare pe un cont nu mai vechi de 15 zile, pentru crearea unei campanii de publicitate.
 In cazul in care ai nevoie de o licenta extinsa (3 adrese de expeditie, 5 adrese de expeditie sau numar nelimitat de adrese de expeditie) ne poti contacta folosind datele din formularul de contact sau apasand butonul din josul paginii.

ScreenShot-uri aplicatie

imaginea 1

Modalitati de comanda

Te-a convins descrierea noastra sau mai ai nevoie de alte informatii? Ne poti contacta fie apasand pe butonul de mai jos, fie direct din sectiunea de contact. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un reprezentant al companiei noastre.

Cere Oferta de Pret

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Suntem internet provider in judetul Constanta si avem in acest moment aproximativ 5000 abonati. Utilizam aplicatia ArtNews pentru a expedia notificari de plata catre clienti. Aplicatia ruleaza perfect si suntem foarte multumiti si de personalizarile realizate de cei de la Art-Mag. Multumim!

Cojocaru Ion Stefan
NetCompany Provider

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.