Servicii Web

Inregistrare domenii

Acest serviciu este disponibil exclusiv pentru clientii ce achizitioneaza una din aplicatiile la cheie. Poti inregistra domenii .RO, .EU sau .COM. Inregistrarea se face in maxim 60 minute din momentul in care se realizeaza plata pentru domeniile .eu si .com sau in 15 minute pentru domeniile .ro.

Gazduire domenii

Acest serviciu este disponibil exclusiv pentru clientii ce achizitioneaza una din aplicatiile la cheie. Poti alege unul din cele 3 pachete de gazduire existente in acest moment. Pentru magazinul virtual sau catalogul de prezentare iti recomandam pachetul NormalWeb. Pentru celelalte aplicatii la cheie iti recomandam pachetul SmallWeb.

Logo Design

Ai nevoie de un logo persoanlizat pentru afacerea ta? Echipa noastra de graficieni poate realiza logo-ul perfect pentru tine. Durata de executie variaza intre 3-5 zile, in functie de complexitatea logo-ului. Pentru fiecare lucrare se realizeaza 3 concepte dupa care se lucreaza pe unul singur pana la finalizarea lui.

WebSite Design

Ai cumparat de la noi o aplicatie la cheie sau ai de gand sa o cumperi? Vrei sa iesi in evidenta printr-un design personalizat? Ne poti descrie ideea ta iar noi o putem implementa. Cu cat site-ul tau este mai unic, cu atat el iese in evidenta. Iti propunem solutii de webdesign dar si mici "feature-uri" care pot imbunatati site-ul tau. Spune-ne ce iti doresti si noi iti spunem ce putem face.

Newsletter Design

Acest serviciu se adreseaza persoanelor care au achizitionat aplicatia "ArtNews - Newsletter Manager". Pentru a iesi mai bine in evidenta in fata clientilor existenti ai nevoie de un newsletter care sa arate bine, sa atraga privirea si sa il faca pe client sa doreasca sa acceseze site-ul tau. In cazul in care nu stii cum sa realizezi un design pentru newsletterul tau, poti apela la echipa noastra de experti. Avem o experienta de peste 3 ani in expedierea de newslettere si o experienta de aproximativ un an in realizarea de designuri pentru newslettere.

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Aplicatia AerNews este una din cele mai bune aplicatii ne expediere de newslettere pe care am intalnit-o pana acum. Expediem aproximativ 2000 mesaje publicitare zilnic iar aplicatia isi face treaba foarte bine. Faptul ca putem vedea statistici cu privire la mesajele expediate ne ajuta foarte mult in desfasurarea urmatoarelor campanii.

Marian Alexandru Popescu
OnLineCom Expert

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.