Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/stiri.php:9) in /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/includes/config_cms.php on line 3

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/stiri.php:9) in /home/rlaure88/public_html/art-mag.ro/includes/config_cms.php on line 3
ArtMag lanseaza aplicatia PostalForm - gestioneaza inteligent formularele postale

Stiri / Noutati


ArtMag lanseaza aplicatia PostalForm - gestioneaza inteligent formularele postale

Ai un magazin virtual? Expediezi colete frecvent? Trimiti scrisori cu confirmare de primire in fiecare zi?

Daca raspunsul la oricare din intrebarile de mai sus este "DA", atunci inseamna ca deja te-ai plictisit sa scrii de mana formulare postale. Poate ca ai trecut la solutii mai rapide si printezi dintr-un fisier Word, dar lucrurile merg tot lent.

Aplicatia PostalForm vine in ajutorul tau. Printeaza rapid formularele postale. Dureaza intre 7-15 secunde sa printezi un formular. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele destinatarului si sa apesi pe formularul dorit. Se va genera automat un fisier PDF pe care il poti printa direct.

Ai mai multe formulare de printat? Doresti sa printezi si un borderou? Avem solutia? Introduci pe rand expeditiile, si in loc sa selectezi formularul dorit, salvezi datele pentru o utilizare ulterioara. Dupa ce termini de adaugat toate expeditiile, accesezi pagina "Istoric", selectezi toate expeditiile si de-abia atunci generezi formularele. Vei primi un fisier PDF cu toate formularele inseriate. Daca ai nevoie si de un borderou, il poti emite din aceeasi pagina.

Ai nevoie de formulare printate doar pe vata sau pe verso (eu prefer varianta asta... imi printez dinainte formularele pe verso, pentru ca acolo nu se afiseaza datele destinatarului, si apoi printez doar fata). Poti selecta ce parte a formularului vrei sa printezi.

Cu PostalForm economisesti mult timp si multi bani. Si, cel mai important, totul este acceptat de Posta Romana.

Poti avea si tu aplicatia PostalForm pentru doar 120 Euro + TVA. Comanda ACUM!Data adaugare stire: 2011-04-19 12:33:12
Data ultimei modificari: 2011-05-04 12:26:58

Inapoi

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Softul pentru printarea formularelor postale imi reduce drastic timpul de ambalare al comenzilor. Astfel, pot acorda mai multa atentie clientilor mei. Aplicatia m-a atras si pentru ca pot tine evidenta coletelor expediate, livrate sau returnate. Imi prezint produsele pe bloguri si retele de socializare iar evidenta era greoaie pana acum.

Denisa Cirstoiu
ArtBijoux & Jewelry

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.