Servicii Aditionale WebSite

Schimbare culori magazin virtual


         Daca ai achizitionat magazinul virtual insa ai decis ca ai nevoie de un nou set de culori pentru designul tau, putem dezvolta noul set de culori conform specificatiilor tale. ATENTIE! Schimbarea culorilor se realizeaza GRATUIT pentru toti clientii, la achizitionarea unei aplicatii. Serviciul se refera la persoanele ce doresc un set suplimentar de culori.
 
Cost serviciu: 50 Euro

Design complet magazin virtual


         Dezvoltam designuri noi conform specificatiilor clientului. Prin design nou se intelege crearea unui nou pachet cromatic precum si modificarea modului in care sunt afisate produsele, descrierea produselor, cosul de cumparaturi, etc.
 
Cost serviciu: de la 150 Euro

Dezvoltare sub-aplicatii pentru magazin virtual


         In cazul in care ai nevoie de o sub-aplicatie pentru magazinul virtual, putem realiza acest lucru. Prin sub-aplicatie se poate intelege orice script realizat in PHP prin care clientul doreste sa obtina fie un nou raport fie sa poata realiza diverse modificari magazinului. Exemplue de sub-aplicatii dezvoltate ulterior: adaugare produse din fisier CSV, raport cu privire la metodele de transpor utilizate, management al atributeor realizat in AJAX, etc.
 
Cost serviciu: 30 Euro / Ora

Training de utilizare pentru magazin virtual


         In cazul in care nu te descurci sa utilizezi site-ul, iti putem oferi training pentru un numar de maxim 3 angajati la sediul tau. Trainingul dureaza intre 4-6 ore, in functie de numarul de angajati. Pentru orasul Bucuresti pretul este fix. Pentru alte localitati, pe langa pretul pentru training se percep si taxe pentru transport, cazare si masa.
 
Cost serviciu: 100 Euro

Inscriere in motoare de cumparaturi pentru magazin virtual


         Te putem ajuta sa inscrii magazinul in principalele motoare de cumparaturi din Romania: price.ro, shopmania.ro, smartbuy.ro, compari.ro, cauti.ro. Scripturile de generare a listei cu produse pentru aceste motoare de cumparaturi pot fi accesate direct din sectiunea de administrare. Tot ce iti ramane de facut este sa actualizezi din cand in cand lista in fiecare motor. Noi te putem ajuta cu adaugarea in motoarele de cumparaturi si prin realizarea scripturilor pentru update-ul automat al informatiei.
Cost serviciu: 75 Euro

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Softul pentru printarea formularelor postale imi reduce drastic timpul de ambalare al comenzilor. Astfel, pot acorda mai multa atentie clientilor mei. Aplicatia m-a atras si pentru ca pot tine evidenta coletelor expediate, livrate sau returnate. Imi prezint produsele pe bloguri si retele de socializare iar evidenta era greoaie pana acum.

Denisa Cirstoiu
ArtBijoux & Jewelry

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.